Ονειρευτείτε το και εμείς θα το κανονίσουμε! Αυτές είναι οι υπηρεσίες μας!

 

Οι υπηρεσίες μας υπάρχουν για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα με δρομολόγια, σκάφη, νταντά, μασέρ, ενοικίαση αυτοκινήτου και πληροφορίες για εκείνο το ιδανικό κομμάτι άμμου που ψάχνετε…

24ΩΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσετε 24/7 με άτομο του προσωπικού μας που είναι στην διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ/ΛΙΜΑΝΙ

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να οργανώσουμε με επιπλέον χρέωση την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο / λιμάνι. Είτε χρειάζεστε ένα ταξί, ένα μικρό λεωφορείο ή ιδιωτικό αυτοκίνητο πολυτελείας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ

Αν σας αρέσει η μυρωδιά του μαλακτικού αλλά δεν βρίσκετε το σιδέρωμα και το δίπλωμα να είναι μια χαλαρωτική μορφή θεραπείας, η υπηρεσία πλυντηρίου μπορεί να είναι ιδανική για εσάς.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Ο/Η υπάλληλος της υποδοχής μας διατηρεί ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Αφήστε μας να οργανώσουμε την μέρα σας με μια ημερήσια κρουαζιέρα η οποιαδήποτε ιδέα εκδρομής μπορεί να έχετε.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σχεδιάζουμε κομψές, στυλάτες, μοντέρνες και διασκεδαστικές εκδηλώσεις με στόχο να λειτουργήσουν όλα άπταιστα.

ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενώ χαλαρώνετε στην Villa Mirtes έχουμε την δυνατότητα να σας χαλαρώσουμε ακόμη περισσότερο στέλνοντάς σας προσωπικό θεραπευτή μασάς.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Θα θέλατε μια βραδινή έξοδο χωρίς τα παιδιά; Τότε γιατί να μην επωφεληθείτε από την υπηρεσία φύλαξης παιδιών μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια έμπειρη και αξιόπιστη νταντά.

ΓΙΑΤΡΟΣ

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο ιατρικός τομέας μπορεί να είναι ένας αρκετά δύσκολος τομέας για να περιηγηθείτε και να βρείτε αξιόπιστους και ειδικευμένους ιατρούς. Έχουμε μια μεγάλη βάση δεδομένων όλων των ειδικών που μπορούν να ανταποκριθούν γρήγορα στις ανάγκες σας, σε όλη την Ελλάδα.

VIP ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η υπηρεσία μας δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο- ο διακριτικός, έμπειρος και ευκρινής οδηγός σας θα ενεργήσει με χαρά ως βοηθός, συνοδός ή ξεναγός σας.

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΒΑΡΚΑ

Ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε με τους φίλους ή τους πελάτες σας είναι μια ημέρα ή περισσότερες στη θάλασσα. Μπορούμε να οργανώσουμε μία ιδιωτική περιοδεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος, ταχύπλοο ή ακόμα και σκάφος!

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ CHEF

Η ιδιωτική υπηρεσία σεφ μας ιδρύθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη των ατόμων που επιθυμούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους κάτι πραγματικά ξεχωριστό, να φιλοξενήσουν ένα κομψό γκουρμέ δείπνο για τους φίλους, την οικογένεια ή τους συνεργάτες τους.